v.14

I dag går jag in i v. 14 och nu äntligen börjar jag känna mig lite gravid iaf. Pratade med Micke i telefon i en halvtimme i morse och lyckades få honom att förstå (eller det kanske han gjorde innan också utan att jag förstod att han förstod) att man de första 6 månanderna efter att barnet kommit till världen inte kan vara ute så mycket och fara och flänga på ex övningar, ölkvällar mm. Det kändes så skönt att vi förstod varandra på den punken. Micke sa också att han tyckte att min/vår graviditet var så häftig att det faktiskt växer en lite parvel innuti mig och ja det är fantastiskt häftigt. Det man längtar efter mest ju nu (förutom att det blir april och den kommer ut) är att känna den sparka eller röra sig. Får antagligen vänta 6 veckor till men tiden går ju faktiskt rätt fort.

Förresten så tänkte jag beställa en sån där "bebis tröja" ni vet som det står BEBIS på på magen idag eller i morrn. Måste ju bara ha en sådan nu när det är en liten, liten kula. Det syns mycket tydligare när jag är naken för övrigt. Tänker lägga upp bilder på magen (om någon är intresserad) på min familjeliv.se sida, jag heter Bina86.

Sen har jag fortfarande inte (fegis) berättat för speciellt många på jobbet. ÅH hade ett hyfsat bra tillfälle när vi satt och åt här om dagen men det blir så jobbigt att berätta för typ 6 pers samtidigt så jag bangade :S. Än så länge syns det i princip ingenting (jag ser lite dock) i mina pyjamasliknande arbetskläder. Man skulle kunna tro att jag bara lagt på mig lite (vilket iof inte vore så underligt i mina kollergors ögon då jag ständigt snackar om att jag är hungrig :P). Att bero på det så verkar det inte som om jag lagt på mig speciellt mkt fläsk nu på sista tiden, skönt med tanke på att jag gick upp ca 4 kg precis i början. Jag satsar inte på att köra valross stuket av gravid kvinna. Men som sagt det blir som det blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0