BF-lista!

Jag glömde att lägga upp denna lista när jag skrev sist i förrgår. Jag har nämligen bett folk gissa när lillskruttan tänker komma ut. Beräknat BF enl ultraljud är 2 maj. Jag kan minnas fel om vem som sagt vad men säg till i så fall.

Micke(far till barnet hehe för er som inte visste det, detta är nog önsketänkande från hans sida): 23 april
Freja (nära vän till Linda, har en superfin blogg som jag följer): 24 april (hennes dotter Vegas födelsedag)
Min mormor: 25 april
Mickis (min kollega och vän): 26 april

Elin: 27 april
Jag: 28 april (fast eg tror jag att jag kommer gå över tiden men detta är det datumet jag räknat ut efter min sista mens)
Min mamma (blivande mormor): 1 maj
Min pappa: 4 maj
Sussie (mammas sambos ex fru): 5 maj
Pia: 5 maj

Ni som inte står med här får gärna gissa eller banna mig för att jag glömt bort vad ni sagt :P.

Just det sen tänkte jag passa på att klaga lite också när jag ändå sitter här. Jag har som jag tidigare nämt börjat få ont i mina bäckenfogar och i går var det så där jobbigt igen. Jag hade under dagen varit och hälsat på min underbara bror som bor och pluggar i Uppsala och vi hade varit ute och gått (totalt ca 40 min dock inte i sträck). Detta gör då alltså att jag får ganska ordentligt ont på eftermiddagen och kvällen. Jag blir så less (jag vet att det hör till att ha lite krämpor när man är gravid) jag vill ju kunna vara ute och gå. Det bör man få beröm för av sin kropp men ack nej. Aja ska försöka mig på en kort promis i dag med Janina och Vilda för att se hur det går. Annars får jag väl helt enkelt acceptera att om jag inte vill ha ont så kan jag inte gå så mycket om dagarna. Jag får skylla på att jag helt enkelt är FÖR gravid. Men eftersom jag inte har värsta jättemagen så ser det ju inte ut så och då känner man sig bara ännu knäppare. Sen är det faktiskt så att jag får väldigt svårt att sova på natten när jag har ont i fogarna då jag får ännu svårare att vända på mig i sängen eftersom det gör ont. Gaaahhhh! Aja tur att jag inte jobbar i alla fall det hade varit katastrof vid det här läget. Nej nu ska jag dammsuga (vilket är superbra när man har foglossningen, eller inte men jag ska bara göra det lite snabbt).

Kommentarer
Postat av: Mamma

Jag tror att den lilla pluttan kommer att sticka ut huvudet den........1:a maj och bli en riktigt socialist he, he. Du har ju alltid gillat rött eller hur?

2010-04-10 @ 17:38:10
Postat av: Pius

5e maj och 36 någonting i antalet gram.

2010-04-12 @ 12:52:57
Postat av: freja

jag tror 24 april, vegas 2 årsdag.. en riktigt bra dag att födas på!

2010-04-13 @ 21:30:20
URL: http://stocktownstories.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0