Bilder, svullna fötter, magmys och super vild bebis!

Detta blir ett inlägg med lite "gott och blandat". Låt oss börja i kronologisk ordning. Pia och Thomas var hemma hos oss med Thomas fina kamera på långfredagen (den 2/4). Detta resulterade i ett gäng bilder på magen, mig och magen och mig, magen och Micke. Jag har än så länge bara fått smakprov av Pia (man ses ju inte direkt varje dag när man bor drygt 5 mil i från varandra). När bilderna tog så var jag i v.36 för er som inte redan räknat ut det. Här kommer ett par av dem.





Jag ser verkligen fram emot att få se resten av bilderna. Det bör finnas några bra på mig, Micke och magen där man ser nästan hela oss så att säga.

Nu ska vi se om jag kommer ihåg rätt i förrgår alltså i tisdags efter att vi tittat på film kändes mina fötter konstiga och svullna. Jag tog av mig strumporna (hade inte stödstrumpor då min slarver) och mina fötter såg ut som korvar. Ja de är rätt tjocka och köttiga i vanliga fall men de ser i alla fall inte ut såhär:

Kolla i synnerhet på "ringtån" och vristen.

Här ser man att jag är svullen vid hålfoten.
Fast ja jag vet detta är ingenting jämfört med hur vissa ser ut. Men det obehagliga var att jag kände att de var svullna då de spännde.

Samma kväll passade vi även på att ta bilder på magen med nya kameran (fot bilderna är iof också tagen med den). Vi har varit lite slarviga på att ta bilder på senare tid men så händer det inte så mycket varje vecka heller. Dock har många sagt till mig att det syns att magen har sjunkit ner. Jag tycker personligen att den börjar få lite utav en äggform. Hehe!






Här kan man se skillnaden mellan v.28 (de två första bilderna) och v.36. Den är iof inte enorm, magen växte nog som mest mellan v.25-30 om jag inte minns fel. De senaste veckorna har den inte blivit så mycket större men däremot som sagt ändrat form.
 

Avslutningsvis kan jag berätta att lill stumpan därinne har varit helt vild denna vecka. I synnerhet i går. Hon var helt tokig och skruvade sig från sida till sida. Micke hade turen att se när hon gjorde en riktig "sväng om" där inne och utbrast "oj jäklar". Hon kommer nog inte ge mamma och pappa en lugn stund när hon kommit ut. Busiga bebis (brås redan på sin far med andra ord :P).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0