3D ultrajud

I går kom dagen vi väntat länge på, dagen då vi skulle göra 3D ultraljud på tittut kliniken på Östermalm. Det var en fantastiskt upplevelse, det bästa som hänt hittills. Personalen var supertrevliga, vi fick en norsk barnmorska som verkligen verkade gilla sitt jobb (tummen upp för det). Bebisen i magen mådde bara bra och vi fick reda på att vi ska få en flicka. Jag blev ju trotts allt lite förvånad då jag hela tiden trott att Yelverton varit en kille men där fick jag på tafsen. Lill tjejen i magen hade gått upp 233 gram sen förra UL och väger nu 1089 gram. Barnmorskan sa att det var väldigt bra och att hon då gått upp rätt mycket på ganska kort tid. Tyvärr envisades vår lilla dotter med att trycka upp huvudet i moderkakan, vilket hon gjort på de andra ultraljuden också. Trotts BM's försök att få henne att flytta sig så ville hon inte. BM sa "det verkar vara en ganska bestämd person det här". Haha no kidding med tanke på hur envisa jag och Micke är så är det inte konstigt alls. Dessutom (kanske har jag nämt det förut) så gillade Micke att ligga och gosa in nästan i lakarn eller snuttefiltar när han var bebis, lite skoj sådär. Hoppas att vår lilla flicka är lika gosig när hon kommer ut men det tror jag.

Vi tänkte lite över namn i går också (såklart), Leona (men ett n annars blir det tydligen fel :P) har vi ju mer eller mindre bestämt oss för men vi får väl se om hon passar till det. Jag gillar Smilla och Indra också. Indra är ju kanske ett bra andranamn tänkte jag/vi, Indra Leona Thompson. Anna är ju ett släktnamn som jag alltid sagt att min första dotter ska heta så vi får väl klämma in det också sen kanske Micke vill att tösen ska ha ett namn från hans släkt så då går ju Indra bort men jag tycker att det klingar bra med Leona.

Här är underverket, hon är så fin!


Kommentarer
Postat av: Vargaa

Va spännande med 3d-ul. :) Man får en känsla av vilka drag bebisen har i ansiktet. Inte bara att det är en bebis sas. :)

2010-02-09 @ 08:24:58
URL: http://vargaaa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0