v.24: Vild bebis och arbetsnamn

Nytt år, nya händelser och beslut och också året jag blir mamma och Micke blir pappa. Vilket känns helt fantastiskt och underbart men lite nervöst såklart. Vi har passat på att handla lite bebiskläder på mellandagsrea:n, supermysigt. På annandagen köpte Micke sitt första bebisplagg, en vit mysdress till bebisen. Han såg så stolt ut när han betalade den i kassan. Supergulligt!

Sen är det då slut på julledigheten. Det har varit så skönt jag har enbart jobbar mellandagarna bortsett från de röda dagarna (dvs mån-ons). Det har varit så skönt att få sova ut lite och göra trevlig saker, såsom att titta på film och gå ut på vinterpromenad (var ute i 2 timmar i går på djurgården med Mickes päron). From i dag sätter det i gång igen dock ska jag jobba natt i natt vilket gör att jag om ca 1 timme ska försöka gå och sussa (vilket jag tror inte blir några problem :P).

Nu till det mest intressanta bebisen. Den har from i går den 3/1 2010 har den ett arbetsnamn, nämligen Yelverton. Jag köpte en bebistidning i går när vi har och handlade och där var det en lite parvel (kille då) som hette Yelverton. Vilket verkligen är ett gulligt namn men det känns lite "overkill" att döpa sin unge till det men det fungerar utmärkt som arbetsnamn till magen. Kanske slutar det med att det blir ett mellannamn, vem vet. Min kompis Camillas son Andy hette ju "Leffe" i magen och han heter det i mellannamn nu, lite roligt tycker jag. Angående namn så tycker vi att det är väldigt svårt. Vi har väl mer eller mindre "bestämt" oss för att Leonna är ett fint och bra nann om det skulle visa sig vara en tös. Killnamn är lite svårare, men Zack får jag nog glömma eftersom det tydligen förknippas med hundar :P (fast jag gillar det ändå haha). Däremot pratade vi igen om Elvin och det gillar vi båda två. Det ska ju vara ett namn som inte är fär ovanligt eller konstigt hehe tex Yelverton. Om någon hittar något ovanligt men fint namn så får vi gärna hojta till.

I går kväll hände en till häftig grej det var att jag och Micke låg och tittade på magen (jag låg på rygg) precis innan vi skulle somna. Det är nämligen så att Yelverton i princip alltid lever rövare då. Både jag och Micke såg magen röra sig när bebisen rörde/sparkade där inne. Inte så mycket men det syntes. Det var verkligen en upplevelse men det såg ju lite mysko ut, tänk bara hur knäppt det kommer se ut sen när den är ännu större. I går pratade vi också om hurvida vi ska fråga efter könet på ul som vi ska göra den 22/1. Vi är ju egentligen inte där för vår egen skull utan i forskningssyfte så just därför skulle jag tycka att det skulle kännas lite pinsamt att fråga vad barnet har mellan benen men jag är SÅÅÅ NYFIKEN! Samtidigt så spelar det ju ingen roll men aahhh det är så svårt at bestämma sig. Micke känner lite samma sak, han är inte lika ivrig som jag att få reda på om det är en tös eller pojk men han är nog rätt nyfiken han också.

Som jag har skrivit tidigare: jag måste börja skriva lite oftare ibland händer det så mycket på en vecka att vardera inlägg nästan blir en roman (hehe eller iaf en novel). Här nedan kommer ett par bilder som Micke tog i för ett par tre dagar sen (alltså i v.23), och för er som undrar: ja jag är naken och står i duschen men några intima detaljer tänker jag inte bjuda på iaf :P.

                


Här är en bild från v. 20 som jag tror inte kom med då så jag lägger upp den nu.


Kommentarer
Postat av: Pius

Shit Pommfritt!

Vilket superput!



Puss och kram till er och Yelverton!

2010-01-04 @ 11:24:33
Postat av: Riina

Ojoj, här putas det vilt! Så stor såg inte magen ut under nyårskläderna..:) Hoppas Yelverton sparkar lite när vi ses snart också, annars får jag komma och våldgästa när ni ska sova!



Puss!

2010-01-05 @ 12:53:09
Postat av: freja

zack är fint! vega är kär i en zack på hennes dagis. dom sitter och pussas på morgonsamlingen ;)

2010-01-12 @ 18:23:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0