v.27: ryggont och sammandragningar

Oj vilken negativ klang rubriken hade, aja. Hur som helst så har jag haft ont i ryggen i 2 dagar nu och i går eftermiddag satte det i gång med en massa sammandragningar (en sammandragning är när livmodern spänner sig för att "träna" inför förlossningen, magen blir då hård som en boll). Sammandragningarna gör inte ont med det är lite obehagligt. Däremot gör min rygg ont, som F*n till och ifrån. I söndags em var det riktigt jobbigt, jag och Micke hade varit på ikea och på heron city och jag tror att skorna jag hade på mig inte var bra alls för ryggen. Fick superont, ursch! Det som känns lite jobbigt nu (och var jobbigt i går) är jobbet. Det är tungt att gå dit när man inte riktigt mår bra men inte har riktig anledning att stanna hemma heller. Väntar på att min BM Reneé ska ringa upp så får jag lite råd. Är faktiskt lite bekymrad och det brukar jag ju inte vara. Men nu ska jag sluta gnälla och prata om de trevliga sakerna istället.

Trotts sammandragningar och ryggont var Yelverton vild inne i magen i går (igen :)) fast denna gång var jag på jobbet. Min kollega Mickis lyckades till och med känna en spark när jag satt runt matbordet bredvid henne (sparkarna känns oftast tydligare när jag ligger på rygg). Det var väldigt skoj hon blev jätteglad och sken upp (hon älskar gravidmagar nämligen, vill bli BM precis som jag). Så rackarungen går det ingen nöd på verkar det som.

Micke kom  med ett nytt namnförslag i går också, ett som jag faktiskt också funderat på och det är Douglas. Dock heter ju Lindas grannes mops det, vilket är supergulligt men jag har alltid sagt att om jag skaffar en mops så ska den också heta det. Men hur som helst namnet är både fint och gulligt tycker jag. Kollade upp Douglas på svenskanamn.se och där står det att det är keltiskt (vilket jag verkligen gillar) och att det inte är med på topp 100 listan, vilket jag också tycker är väldigt bra. Vi vill inte att vår unge ska heta samma sak som 4 andra i sin klass. Men den 4/2 får vi se om det är en tänkbar Leonna eller Elvin/Douglas där inne för det är de namn som vi är inne på just nu. Sen kanske ungen kommer ut och inte passar till något av det men iaf. Den dagen, det problemet.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jobbigt med värk men det kanske går över? Fina namn! :D Elvin är faktiskt ett namn som jag själv har på listan. Kram / vargaa på fl

2010-01-28 @ 09:27:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0