16 juni: joller och föräldragrupp på BVC

Tiden går så otroligt fort och Leona har hunnit fylla 6 veckor. Mycket har hänt den senaste veckan i hennes utveckling. Hon ler nu, nästintill skrattar ibland, vänder sig från mage till rygg (inte varenda gång man lägger henne på mage men ibland) och det nästan bästa av allt hon har börjat jollra. Hon riktigt "pratar" med en. Pratar jag med henne så svarar hon med sina urgulliga små ljud. Det är helt UNDERBART!

I dag var vi på BVC dels för att träffa vår föräldragrupp för första gången och för att väga och mäta Leona. Micke var också med vilket kändes väldigt skoj. Det var också väldigt kul att träffa andra nyblivna mammor och pappor och alla i gruppen verkade trevliga. Jag har redan halvt om halvt bokat in att ses med några av dem. En tjej i gruppen är lillasyster till en kille som Micke gått i skolan tillsammans med. Hon har också en dotter som är född 3 dagar innan Leona. Maggan (BVC tanten) blev även imponerad av Leona för att hon var så kontaktsökande och för att hon "pratade" så mycket. Det var skoj då blir man ju såklart väldigt stolt som förälder. Sen fick vi även veta att "knubbo" gått upp till 5050 gr men inte växt något på längden utan var fortfarande 55 cm lång. Maggan sa att hon antagligen växer i etapper. Men hon har ju gått upp drygt 200 gr sen sist så det är ju bra.


Här vänder sig Leona


Mysigt att bada med pappa.


Just det här är Baby Björn selen som vi köpte till Leona förra helgen. Hon älskar att sitta i den och är hon vaken så vill hon titta på en som här på bilden. Det är tur att det finns så mycket olika inställningar på selen så att hon kan sitta så där.


Här är Leona och hennes sköldpadda Ove som är en handdocka som jag har köpt. Man sticker ut fingrarna i Oves ben. Jag tycker i alla fall att den är väldigt rolig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0