27 juni: Midsommar, hus och hundvakt

Sen i tisdags är lilla familjen Thompson Larsson hus och hundvakt åt Mickes familj. Deras enplansvilla ligger ca 1 km från där vi bor och har två underbara uteplatser och en mycket fin tomt. I huset bor också samojedhunden Nalle 4 år, sköldpaddporna Dontatello och Raphael samt papegojan Kalle. Med andra ord nästan ett helt Zoo.

Ja just det jag har ju en massa fina bilder på kameran som jag vill lägga in här, eller några av dem i alla fall. Hm.....jag får sluta här så länge så får vi se när jag ha tid att fortsätta. Måste hitta kameran först samt roa lilltjejen lite.

29 juni: jaja två dagar senare fortsätter jag på detta inlägg. Ja just det skulle berätta lite om midsommar. Vi var ute i Tungelsta hos Mickes kompis Tommy och hans nyblivna sambo Malin. Det var verkligen en riktigt mysig och bra midsommar ja kanske den bästa någonsin och min första midsommar som mamma också. Vi dansade kring midsommarstång, åt sillunch med 13 olika sorters sill (mums), spelade kubb, grillade på kvällen, drack lite champange och gott rödvin. Leona var dessutom en ängel hela dagen och var hur nöjd om helst och sov mycket. Hon sov både under större delen av sillunchen och middagen så jag och Micke fick äta "i fred". När hon var vaken var hon glad och nöjd, min lilla superbebis.

Här är Tommy, Micke

 och Leona samt Malin i bakgrunden vid midsommarfiradet (där vi dansade runt stången)


Silllunch med härliga blomkransar i håret



Hej hopp vad härligt detta är!



Världens finaste och snällaste unge satt i sin bilbarnstol under lunchen



Leona är så otroligt mycket mer med nu. Hon tittar och ler brett åt oss dagligen och börjar nästan till att skratta nu också. Hon äter mer sällan nu också vilket är otroligt skönt. Dagtid är det mellan 2 och 3 timmar mellan målen och nattetid uppemot 4-5 timmar. I natt sov hon mellan 23 och 04, helt underbart! Jag förstår inte att vi har fått en så snäll unge, hon är helt underbar och är det absolut bästa som hänt mig och Micke.

Kommentarer
Postat av: Mormor

Vad kul att se att ni hade det bra i midsommar!!

Min telefon dog i ett sillspad, annars hade vi hörts.

LOVE!!!

Mormor

2010-06-29 @ 20:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0