17 maj: promenad i solen

Ja även om man är mammaledig så hinner man ändå inte blogga. Kanske inte så konstigt egentligen då man prioriterar sitt lilla gryn framför allt annat just nu. Har en massa bilder som jag egentligen skulle vilja lägga upp här men det tar 100 år. Vi ska fixa till datorerna när vi har flyttat för det här fungerar ju inte.

I dag har Micke varit i väg och besiktigat bilen som gick igenom utan anmärkning vilket var väldigt skönt. Under tiden var ute och gick med Leona i vårsolen. Det blev faktiskt rätt så varmt i synnerhet på vägen hem där det i princip bara är uppför. Men det är bra träning måste försöka bygga upp lite kondis igen. Det jag i alla fall kan glädjas åt är att alla graviditetskilon är borta (10 kg). Men som jag tidigare nämt så var jag ju "semesterplufsig" när jag blev gravid så mer kilon ska det bli fast på relativt lång sikt. Efter att Micke kom hem från besiktningen har vi suttit på balkongen med Leona och sippat på lite öl (dock inget supande det kan jag lova). Det är så härligt att få smaka lite i alla fall. Mums! Egentligen så tycker jag överlag att det är rätt skönt att inte vara gravid längre även om jag verkligen tyckte om det så är det skönt att "vara sig själv" igen. Till exempel är det väldigt bra att kunna böja sig dubbel igen och att ligga på mage och sova är UNDERBART!

Dessa bilder tog jag för ca 10 min sen (med lilla kameran). Om ni undrar vad Micke gör så försöker han fila Leonas naglar (då hon river sig hela tiden)








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0