19 maj: första besöket på BVC

Ja som rubriken lyder så har vi varit hos Maggan på BVC i dag. Allt såg super ut och lillräkan har gått upp nästan 400 gr på en vecka till 3810 gr. Växt på längden har hon gjort också och är nu 52 cm lång. Jag visste att hon hade gått upp i vikt eftersom hon börjat "odla" lite valkar här och där men det var skönt att få det bekräftat.

Maj är en helt underbar månad (min favorit) men nu är det nästan lite väl varmt (jag vet att man inte bör klaga men iaf). Jag svettades kopiöst när jag skulle gå hem från BVC uppför dessa nedrans branta backar till Tullingeberg. Men det är bara att kämpa på, jag måste se till att få tillbaka min kondis någon gång (den har konstigt nog gömt sig någonstans :P). Jag vill inte ens tänka på hur illa det skulle vara om jag inte varit ute och gått så pass mycket som jag gjorde under graviditeten (OK, de två-tre sista veckorna var jag lite slö jag erkänner).

I dag har även Riina och hennes mor varit här och hälsat på en kortis. Riinas mor (även kallad Ninnu) hade virkat ett väldigt fint lapptäcke till Leona. Helt perfekt eftersom vi bara har en babyfilt. Tyvärr så sov lillstumpan nästan hela tiden när de var här (typiskt). Numera är hon faktiskt vaken rätt så mycket det är i alla fall väldigt stor skillnad emot hur det var för bara en vecka sedan. I natt sov hon också bra (var lite orolig där ett tag eftersom hon var så superpigg i går kväll). Summa sumarum så njuter vi av tillvaron och jag är så oerhört glad över vår fantastiskt fina lilla flicka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0