Hemma!

Vi kom hem den 5 maj ca kl. 12.30. Att komma hem var som sagt väldigt härligt för oss alla tre. När faster gått så gick mamma och pappa ut på en kort promenad bort till lokala livsmedelsbutiken Handlarn. För att jag inte skulle frysa så fick jag ha en fin overall på mig.

När jag skulle åka vagn första gången så tyckte jag inte att det var skoj och skrek så mamma fick bära mig första biten. När jag somnat la hon ner mig i vagnen och då var jag nöjd.


Senare den kvällen kom pappas familj på besök dvs farmor Carina, farfar Christer, farbror Johan, farbror Niclas och gammelfarmor Eila. Alla ville hålla i mig och jag sov sött i alla famnar.

Sen när besökarna väl gått så vaknade jag till och ville inte sova sen. Det var inte så att jag gallskrek men ville inte ligga själv, inte ha mat och inte sova. Så mamma sov inte så mycket första natten hemma men det tyckte hon inte gjorde något hon var så glad att hon hade mig. Sen tycker mamma inte om att amma mig liggandes utan vill sitta upp och det gör att hon inte sover och ammar samtidigt men det tycker jag är bra för då har hon koll på mig :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0