På BB

På BB var både jag och mamma och pappa väldigt trötta. Mamma och pappa hade dock inte lika lätta för att sova som jag. Min första dag sov jag som sagt mest men vaknade till lite då och då.

Var inte så intresserad av mat då men låg lite vid mammas bröst och åt några gånger. Jag gillade inte alls att ligga på skötbordet och vid första blöjbytet skrek jag rakt ut.

På kvällen fick jag hemsk nästäppa och mamma och pappa tyckte att jag lät som en gris. Av nattbarnmorskan fick jag lite Nezeril och då blev det bättre. Sen sov jag emellan mamma och pappa på en liten madrass och jag tror att vi sov ganska bra alla tre. Andra dagen på BB var det dags för hemgång. Jag blev undersökt av en barnläkare som tyckte att jag var en fin och stark tjej. De tog en vikt också och jag hade gått ner nästan 100 gr eftersom jag vägde 3260 gr, men detta gör alla små bebisar innan bröstmjölken runnit till så att det blir mer mat. Att åka bil första gången var intressant och pappa körde väldigt försiktigt. Här är jag i min bilbarnstol.

När vi kommit hem så kom min faster Christine och tittade på mig. Hon tyckte att jag var väldigt söt. Vi alla tre nöjt av att vara hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0