1 april: Leona står själv

OJ, jag har inte uppdaterat bloggen på 2 veckor. Ledsen för det men jag har jobbat rätt mycket och har helt
enkelt inte haft tid. Jag jobbar betydligt mindre nu i april än i mars så förhoppningsvis har jag tid att uppdatera i alla fall 2 gånger i veckan. Leona utvecklas fort och nya saker händer mest hela tiden. Nu står hon själv. Dock vet hon inte om att hon kan det så upptäcker hon att hon står utan stöd så sätter hon sig ner.  Det är rätt skönt att hon är lite försiktig för det har lett till att hon (peppar,peppar) inte gjort sig ordentlig illa någon gång eller rättare sagt hon gör sig sällan illa överhuvudtaget.

Leona just nu:
Sover 11 h per natt (vaknar kanske 1 gånger per natt men somnar nästan alltid om själv, sååå skönt!)

Börjar förstå vad man säger. Hon vet oftast var lampan är om man frågar, förstår ett NEJ, kan följa lättare uppmaningar (om hon vill det vill säga).

Står själv och kan ta tre steg men ramlar sen

Går bra med sin läragåvagn

Kan pincettgreppet och äter en hel del mat själv tex pastaspiraler och majskorn

Dansar så fort man sätter på musik, älskar i synnerhet Robyn

Det är med andra ord en väldigt härligt tid just nu. Leona är som en solstråle och har efter nästan 2 månader av hosta och snor blivit frisk. Detta är såklart en stor anledning till varför hon sover bra och är glad mest hela tiden. Dock vill hon inte gå och lägga sig när vi har gäster då vill hon vara med. Annars är hon överlag lätt att natta numera. Vi lägger ner henne i sängen och hon somnar själv inom 5 min utan att vara ledsen.

I helgen ska vi åka till Väsby och hälsa på min familj så Micke är på Åland. Jag är nämligen långledig var ledig i går och är ledig i dag och hela helgen. Det är så skönt att få lite tid med Leona och få ett break från jobbet.


Stoppa sina fingrar i andras munnar är en favorit sysselsättning just nu


Mamma lilla bus!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0