27 april: Påsken 2011 och tillbakablick på 2010.

Jag har tänkt att jag ska försöka blogga i flera dagars tid nu men vi har så otroligt mycket att göra just nu men allt vad renoveringar och förberedelser inför bröllop heter och för att inte tala om att jag jobbar heltid. Jag jobbade nästan hela påskhelgen med undantag för skärtorsdagen och långfredagen. På långfredagen var vi ute på mammas land och mös och åt gott. Så lite påskmys blev det i alla fall. Leona älskar att det är så varmt ute och går om vi håller i henne i en hand men krypa är nog det hon ändå tycker bäst om. Inte så praktiskt att krypa på smutigt gräs eller asfalt. Tidigare har jag inte önskat att hon ska börja gå men nu gör jag faktiskt det, men det är inte långt kvar tills hon gör det. Micke gick 2 dagar efter sin 1 års dag vi får se om Leona bräcker det. Hon fyller ju 1 år om en vecka, vår lilla tjej som inte är bebis längre. Jag gick när jag var 13 månader och då var jag riktigt stadig. Leona kan gå själv men det är precis som om hon inte litar på sig själv. Sen beror det på vad man menar med gå. Några steg tar hon själv lite då och då, inte självmant kanske utan mer att det bara blir så eller om vi uppmuntrar henne. Så börjat gå lite det har hon. Jag har köpt lite skor till henne på Tradera bla ett par rosa ballerinaskor (inte min stil jag vet men de är faktiskt rätt söta) och ett par sandaler. Det är svårt att hitta rätt storlek faktiskt men jag tror efter mycket om och men att hon har storlek 19-20 i skor.

Här har vi en glad unge i lite nya kreationer:


Blöjrumpa! Här är de nya skorna med tillhörande solhatt!



Tänkt att vi haft Leona i ett år snart. Jag har så svårt att tänka mig ett liv utan henne. Hon är för det mesta världens gladaste och i morse låg hon och gosade med oss i vår säng i över en timme och somnade nog till i 30 min med oss också. Så otroligt mysigt. Hon älskar att pussas också och varje dag får man en sån där blöt puss.

Tänkte att det kunde vara skoj med ett uttdrag ur min gravidblogg. Så här skrev jag för nästan exakt ett år sedan alltså den 26 april 2010:

"Jaha sista veckan innan BF. Samtidigt som gravidteten gått fort så har den även gått långsamt då redan när man plussar vill träffa sin lilla bebis med en gång. Fast nu har det blivit så självklart att vara gravid. Som Elin sa "ja nu har jag ju vant mig vid att du har den där magen, det kommer bli konstigt sen när du inte har den längre". Ska kanske tillägga också att jag och Elin ses ca 2 gånger i veckan så hon ser mig rätt ofta. Sen så är det ju så att jag har mått bra i princip hela tiden och allt som allt så måste jag ändå säga att jag verkligen gillar att vara gravid. Jag nästintill älskar det. Hittills tycker jag att veckorna 30-35 nästan varit de bästa. Magen syns verkligen då och är rund och fin och jag har mådde jättebra."

"Det känns att det verkligen är trångt för henne där inne och man känner mig rätt fullproppad på något sätt. Detta är på ett helt annat sätt än för bara dryga veckan sedan. Trotts att det är trångt där inne är hon vissa dagar helt tokig. Snurrar runt och putar på mig och på sin pappa som skiner upp varenda gång han känner henne. Att bero på pappa Micke så fick han "beröm" av min moster i går när vi var hos mormor och firade hennes 79 års dag. Min moster tyckte att Micke var så gullig eftersom han klappade på min mage så mycket. Jag vet ju att han gör det men man lyser ändå upp inombords när någon annan också ser det och uppskattar det."

Ja det var tider det. Det var verkligen mysigt att vänta barn och jag hoppas att jag får vara med om det minst en gång till.

Hittade också en bild på Leona när hon är 1 månad gammal som jag bara måste visa:


Underbara älskade unge mamma och pappa älskar dig så!

Kommentarer
Postat av: Mormor

Mormors gull! Snyggaste i världa men var fanken har ni hittat den där amish-hättan! :-)

2011-05-01 @ 16:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0