6 april: Leona är stadsbebis

I går var vi som sagt på BVC och lillskruttan hade växt och gått upp rätt mycket i vikt. För två månader sen vägde hon 8890 gr och var 73.5 cm lång och i går vägde hon hela 9670 gr och var 75 cm lång. Hennes viktkurva planade ut när hon började krypa samt efter att jag slutat amma henne. Nu ligger hon precis på snittkurvan på vikt men tro det eller ej så ligger hon över snittet på längden. Jag tyckte att det var skönt att hon gått upp så fint eftersom hon är så aktiv så behöver hon ha lite hull att ta av.

I dag har jag varit ledig och hela familjen Thompson/Larsson (snart är vi bara fam Thompson) har varit inne i stan för att kolla på saker inför bröllopet. Vi har varit på Åhlens city, NK(där jag bara varit en gång tidigare) och Gallerian. NK är faktiskt rätt mysigt på något sätt, det är väl Stoclholms svar på Harrod's. Visst det osar "överklass" men är rätt trivsamt ändå. Leona var snäll i princip hela tiden men när vi varit inne i stan nästan 4 h då ledsnade hon, vilket jag förstår.

Hon har som sagt en "piggperiod" nu och har bara sovit 2 h i dag på dagen och slocknade nu relativt lätt vid 20.15 tiden. Jag hoppas verkligen att hon sover till ca 07 i morgon för i morse vaknade hon 6.30 och både jag och Micke gick upp då. Men hon är ändå världens finaste lilla tjej. Hon är så social och älskar att "prata" med främlingar på tåget. Hon charmar de flesta (det vill man i alla fall som förälder tro) och är ju nästan alltid glad. Hon har tre nya tänder på G vi märker att det kliar i munnen på henne ibland men hon är faktiskt rätt oberörd, hon har väl vant sig antar jag.

Nej nu måste jag se till att få lite gjort här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0