8 april: Morgonpigg unge (igen)

Jag ska försöka blogga lite snabbt innan Leona vaknar. När vi ställde om till sommartid så fortsatte Leona med sina sovrutiner men de blev då förskjutna en timme så istället för att sova 19-06 så sov hon 20-07 vilket jag faktiskt tyckte var bättre. Men nu sedan i tisdags så har ungen vaknat runt 6.30 igen men hon går inte och lägger sig förrän vid 20 snåret. Typiskt! Men jag tror att det är som det brukar vara med att Leona har en "sova mindre period" just nu. För som jag nämt tidigare så är det ju så hon gör. Men vi ska inte klaga då hon sover hela nätter igenom, det är så otroligt skönt!

I går var jag och Leona och hälsade på Elin som är havandeskapsledig. Hon hade världens fotboll till mage helt rund och sååå otroligt fin. Jag tror hon sa att hon är i v.33. Klappade på den flera gånger och eftersom jag själv har varit gravid och vet hur det känns nu så kändes det nästan som jag också var det just då. Jag älskar gravidmagar.

Leona kan fortfarande inte öppna våra kökskåp och lådor då vi har små beslag samt att de är tröga men jag brukar öppna en låda till henne där vi bla har slevar och sånt som inte är farligt för henne att leka med. Hon älskar att stå med oss i köket och leka i "sin" låda. Haha en liten köksterrorist!


För övrigt ser hon ut som en pojke på den här bilden så den är inge vidare bra egentligen. Men hon är söt ändå såklart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0