1 mars: ledig dag, jobbig natt

Leona vaknade 4.50 i morse (dock somnade hon om efter ca 30 min) och var LEDSEN! Hon har nog kli i munnen då hon precis fått tand nr 5. Hon brukar sova oroligt när tänderna poppar upp. Jag sov med öronproppar men vaknade ändå. Micke sov som en stock. Jag förstår inte hur han kan sova när hon skriker i rummet bredvid. Jag vaknar bara hon piper lite. Det kanske ska tilläggas att det sjukt lyhört mellan våra sovrum. Snart ska vi dra i gång och renovera sovrummet (puh) och då ska vi även tilläggsisolera mellan rummen. Man hör om någon hostar lite i det andra rummet och man kan i princip höra allt den andre säger om man pratar i normal samtalston. Värdelöst! Det måste vara någon inbyggd mammagrej det där med att vakna så fort ungen piper lite. Men det gör ju inte papporna sämre för det, det är bara ett konstaterande. Fast min pappa har berättat att det var han som fick väcka mamma om nätterna när jag var bebis för hon sov som en stock. Så det är klart att inte alla män är så.

I dag är jag som sagt ledig och ska träffa Pia och Ullis. För er som inte vet det (vilket jag tror de flesta som läser denna blogg vet) så är de barndomskompisar till mig. Pia och jag träffas ju regelbundet men Ullis och jag har inte setts på evigheter. Jag tror att det var innan jag var gravid faktiskt. Hur som helst ska hon för första gången träffa Leona och det blir skoj tror jag.

Det som är jobbigast med att jobba heltid igen är att man inte hinner träffa alla man vill träffa. Mina mammalediga vänner ser jag knappt längre. Det är jättetrist men det är svårt att få tiden att räcka till. Så vill man träffa mig så får man boka in det långt i förväg tyvärr.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0